Wij zijn The Offliners


Hi, wij zijn Kim van der Hoeven & Mireille Capiau.

Twee ondernemende vrouwen, oorspronkelijk uit de media, communicatie en het bedrijfsleven, die als geen ander weten hoe het is om een druk en actief leven te leiden en altijd online te moeten zijn. Juist daarom zijn ze gaan samenwerken, om vaker zelf en samen met jou offline te gaan. 

Kim is een creatieve en gepassioneerd producer. Vroeger bij televisie, glossy magazines en bij fotoproducties voor grote merken als Calvin Klein en Tommy Hilfiger. Een paar jaar geleden verhuisde ze naar Ibiza waar ze een prachtig villa complex runt en zich richt op het produceren van speciale events en retreats. Haar hart ligt bij het creëren van bijzondere momenten voor mensen en daarvoor alles tot in de puntjes regelen.  

Mireille is naast communicatieadviseur en mediaconsultant ook Pilates docent, gespecialiseerd in het soepel maken en versterken van bindweefstel, de core spieren, waaronder de psoas en het bekkengebied. Haar mantra is: movement is medicine!

De extra OfflinersCharu
Eveline & Nono

Beweging en meditatie

Charu Gautier woont al jaren op Ibiza. Oorspronkelijk was ze yoga docent, nu is ze vooral body worker te noemen. Charu begeleid mensen op hun helende reis door middel van verschillende diepe massages en waterflow, ademhaling en meditatie en beweging, zoals yoga en ecstatic dance. Alles wat zij doet is een ontdekkingsreis door je eigen lichaam, waardoor geblokkeerde energie weer gaat stromen en je opnieuw in contact komt met je gevoel. Tijdens de Offline retreats geeft ze o.a. bewegingslessen en yoga. De massages en waterflow zijn extra te boeken.

Soul Food

Genieten van heerlijk eten, voor wie wil, een wijntje en goede gesprekken is een belangrijk onderdeel van onze retreats. We werken met verschillende goede koks voor het nodige soul food.

Eveline van Stiphout is vanaf het begin betrokken bij The Offliners. Ze was professioneel balletdanseres en is daarna met succes haar eigen cateringbedrijf begonnen in crew catering voor film, commercials en grote fotoshoots. Ze kookt gezond, afwisselend, creatief, biologisch verantwoord, bij voorkeur met lokale producten en voor elke dieetwens. Haar passie voor eten springt van het bord.
modanella.nl

Open chat
1
💭 Hulp nodig?
Hoi, 👋 hoe kunnen we je helpen?