Uitloggen,
ontladen,
opladen en weer verbinden


Het is tijd om te ontkoppelen, verstillen, ontladen én opladen. Het is tijd om vrij te nemen. Van jezelf, van je familie, vrienden, je gezin, je sportschema, van je volle agenda, planning, van je werk, Netflix, je mail, veel appen en het tóch weer verdwalen op social media. Het is tijd om vrij te nemen van alles wat we denken te moeten en willen.

Sta weer eens écht stil bij de vragen: wat wil ík? Wat voel ik? Waar heb ík behoefte aan? Wat heb ik nodig? En doe dat. Zonder schuldgevoel!

Herkbaar? Dan is het tijd voor jou!

Om weer te verbinden met jezelf, zonder afleiding. Het is tijd voor jouw vrijheid en ruimte. Om die wild woman of wild man te voelen! Je kern, je oergevoel, de wijsheid van je eigen lichaam.

Ruik de bloemen en de zilte zee. Hoor het ruisen van de bladeren en de golven. Voel de kracht van de eeuwenoude bomen. Met je voeten in de klei, aarden. En luister naar je eigen energie. Tijd om oude patronen te ontrafelen en alles weer te laten stromen.

Offline zijn is de nieuwe luxe


Wij geloven niet dat we allemaal de telefoon moeten weggooien. Onze missie is wél om zoveel mogelijk mensen dit gevoel van rust, ruimte, vrijheid, verbinding en luxe willen laten ervaren. Even leven in een lager tempo. En even met jezelf bezig zijn.

Wij willen dat je dit gevoel mee terug neemt, naar je dagelijkse leven. Om in echte verbinding met jezelf, je kinderen, partner, vrienden, familie én collega’s te zijn.

Met die telefoon uit.

Ontspanning en tijd zonder telefoon brengt focus en creativiteit, vrijheid en vooral verbinding!

Open chat
1
💭 Hulp nodig?
Hoi, 👋 hoe kunnen we je helpen?